Suomi 100 menu 67,00
 

med viner/viinien kanssa / with wines

126,00


 

1.6-16.9.2017
 

Sockersaltad sik med surmjölk

Sokerisuolattua siikaa ja piimää

Sugar salted lavaret with buttermilk

Deep Roots Müller-Thurgau, Rheinhessen, Dreissigacker
 

***

Gräddig kålrotsoppa med kallrökt ren

Kermaista nauriskeittoa ja kylmäsavustettua poroa

Creamy turnip soup with cold smoked reindeer

Terrazas AdP Chardonnay , Mendoza, Terrazas de los Andes
 

***

Hjortfilé med blodpudding och rödbeta

Peuranfileetä, veripalttua ja punajuurta

 Fillet of deer with black pudding and beetroot

Numanthia Termes, DO Toro, Tinta de Toro, Bodega Numanthia
 

***

Granskottssorbet

Kuusenkerkkäsorbet

Spruce sprout sorbet

Moët & Chandon Ice Imperial, AC Champagne
 

***
 

Hjortron med bondost

Lakkaa ja kotijuustoa

Arctic cloudberries with buttermilk cheese

Lehtikuohu Cocktail