À la carte
Voimassa 21.7.-24.9.2023
Tervetuloa!
KEITTIÖMESTARIN MENU
NJK:n vaihtuva keittiömestarin menu sesongin raaka-aineista.
3 ruokalajia
58€
5 ruokalajia
70€
ALKURUOAT | Pääruoat | Jälkiruoat

Alkuruoat
Burrata
Tomaattia, burrataa ja mansikkaa (L, G)
18 €
Toast Skagen
Paahtoleipää käsinkuorittuja katkarapuja
ja siianmätiä (L,G*)
pieni 18 €/iso 28€
Kalalautanen
Valikoima kaloja, varhaisperunaa tillin sekä
voisulan kera, ja saaristolaisleipää (L, G*)
pieni 21€/iso 31€
NJK:n peruna crêpe
Savusärkeä, perunaohukaista ja hapankermaa (L)
17€
Tartar
Naudan tartar, 36kk parmesaania sekä
savustettua majoneesia ja marinoituja siitakesieniä (L, G)
pieni 21€/iso 31€
Créme Ninon
Tuorehernekeitto shampanjalla (L,G)
20€
Pääruoat
NJK kesäkeitto
Savustettua lohta, herneperunapyrettä sekä
kauden kasviksia ja kermaista valkoviinikastiketta (L, G)
31€
Siika
Hiillostettua siikaa, kukkakaalta kolmella tapaa
ja grillattua voikastiketta (L,G)
32€
Bellmannin pannu
Bellmanin pannu kantarelleista ja pekonista
sekä uppomuna (L,G)
29€
Naudan marmorifile
Naudan marmorifile 52°c,
tryffeliperunaa ja häränhäntälientä (L,G)
35€
Kasvis
Emmervehnää, hallajuustoa sekä
kaalia ja sientä (L, pyynnöstä V)
26€


Jälkiruoat
NJK mansikkakakku
Mansikkaa, mantelia ja vaniljajäätelöä (L,G)
15€
Suklaata ja vadelmaa
Tummasuklaa ganache ja vadelmaparfait (L,G)
14€
NJK ”mess”
Eksoottisia hedelmiä, marenkia ja suolakaramellia (L,G)
13€
Juustoja
Lajitelma juustoja, tomaattivaniljahilloketta
sekä siemennäkkileipää (L, G*)
16€
Petit Fours
10€
*annos saatavana myös gluteenittomana
L = laktoositon, G = gluteeniton
Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden tuote- ja hinnanmuutoksiin.
Ravintola NJK sijaitsee Valkosaaressa, jonne kuljetus yhteysveneellä Valkosaaren laiturista, Ehrenströmintie 13, heti Olympiaterminaalin jälkeen.
Yhteysvenepalvelun hinta 8,00 €/ henkilö veloitetaan ravintolalaskun yhteydessä.