À la carte 2023

À la carte

Voimassa 21.7.-24.9.2023
Tervetuloa!

KEITTIÖMESTARIN MENU

NJK:n vaihtuva keittiömestarin menu sesongin raaka-aineista.

3 ruokalajia
58€

5 ruokalajia
70€

ALKURUOAT | Pääruoat | Jälkiruoat

Alkuruoat

Burrata
Tomaattia, burrataa ja mansikkaa (L, G)
18 €

Toast Skagen
Paahtoleipää käsinkuorittuja katkarapuja
ja siianmätiä (L,G*)
pieni 18 €/iso 28€

Kalalautanen
Valikoima kaloja, varhaisperunaa tillin sekä
voisulan kera, ja saaristolaisleipää (L, G*)
pieni 21€/iso 31€

NJK:n peruna crêpe
Savusärkeä, perunaohukaista ja hapankermaa (L)
17€

Tartar
Naudan tartar, 36kk parmesaania sekä
savustettua majoneesia ja marinoituja siitakesieniä (L, G)
pieni 21€/iso 31€

Créme Ninon
Tuorehernekeitto shampanjalla (L,G)
20€

Pääruoat

NJK kesäkeitto
Savustettua lohta, herneperunapyrettä sekä
kauden kasviksia ja kermaista valkoviinikastiketta (L, G)
31€

Siika
Hiillostettua siikaa, kukkakaalta kolmella tapaa
ja grillattua voikastiketta (L,G)
32€

Bellmannin pannu
Bellmanin pannu kantarelleista ja pekonista
sekä uppomuna (L,G)
29€

Naudan marmorifile
Naudan marmorifile 52°c, 
tryffeliperunaa ja häränhäntälientä (L,G)
35€

Kasvis
Emmervehnää, hallajuustoa sekä
kaalia ja sientä (L, pyynnöstä V)
26€

Jälkiruoat


NJK mansikkakakku
Mansikkaa, mantelia ja vaniljajäätelöä (L,G)
15€

Suklaata ja vadelmaa
Tummasuklaa ganache ja vadelmaparfait (L,G)
14€

NJK ”mess”
Eksoottisia hedelmiä, marenkia ja suolakaramellia (L,G)
13€

Juustoja
Lajitelma juustoja, tomaattivaniljahilloketta
sekä siemennäkkileipää (L, G*)
16€

Petit Fours
10€

*annos saatavana myös gluteenittomana
L = laktoositon, G = gluteeniton

Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden tuote- ja hinnanmuutoksiin.

Ravintola NJK sijaitsee Valkosaaressa, jonne kuljetus yhteysveneellä Valkosaaren laiturista, Ehrenströmintie 13, heti Olympiaterminaalin jälkeen.
Yhteysvenepalvelun hinta 8,00 €/ henkilö veloitetaan ravintolalaskun yhteydessä.