Ohita navigaatio

À la carte 2023

À la carte

Voimassa 2.5.-21.6.2023.
Tervetuloa!

KEITTIÖMESTARIN MENU

NJK:n vaihtuva keittiömestarin menu sesongin raaka-aineista.
Menu voidaan valmistaa myös täysin vegaanisena.

3 ruokalajia 58€
5 ruokalajia70€

Alkuruoat

Maa-artisokkakeitto
Maa-artisokkakeittoa ja hapankermaa (L, G)
14,50 €
Toast Skagen
Paahtoleipää käsinkuorittuja katkarapuja ja siianmätiä (L,G*)
pieni 17 €/
iso 26,50€
Kalalautanen
Valikoima kaloja , varhaisperunaa tillin sekä voisulan kera sekä saaristolaisleipää (L, G*)
pieni 20,90€/
iso 29,90€
Kampasimpukka
Kampasimpukka ceviche, tacoa ja savustettua avokadoa (L,G)
18 €
Tartar
Ulkofileetartar, kaprista, keltuaista sekä rapeaa perunaa ja rakuunaa (L, G)
pieni 20,00€/
iso 28€
Parsaa
Parsaa, pähkinävoi-hollandaisea, paahdettua mantelia ja vuonankaalia (L,G)
20€

Pääruoat

Taimen
Paahdettua taimenta, mustajuurta, endiiviä ja
ruohosipuli – mäti beurre blanc, (L, G)
31€
Siika
Hiillostettua siikaa, puikulaperunapyrettä, simpukkaa ja bouillabaisse- kastiketta (L,G)
31€
Ahvenanmaan naudan ulkofilettä
Ahvenanmaan naudan ulkofilettä, valkosipuliperunapyrettä, tummaapippurikastiketta ja hollandaisea (L,G)
32€
Kasvis
Paahdettua kukkakaalia, belugalinssiragua, granaattiomenaa ja savujugurttikastiketta
26€

Jälkiruoat

Mantelia ja raparperia
Mantelikakkua, marinoitua raparperia, jugurttinoussea ja raparperisorbeeta (L,G)
13€
Suklaata ja kirsikkaa
Tummasuklaa ganache, kirsikkaparfait ja vadelmaa (L,G)
14€
NJK ”mess”
Eksoottisia hedelmiä, marenkia ja suolakaramellia (L,G)
13€
Juustoja
Lajitelma juustoja, tomaattivaniljahilloketta sekä siemennäkkileipää (L, G*)
16€
Petit Fours
10€

*annos saatavana myös gluteenittomana
L = laktoositon, G = gluteeniton

Ravintola NJK sijaitsee Valkosaaressa, jonne kuljetus yhteysveneellä Valkosaaren laiturista, Ehrenströmintie 13, heti Olympiaterminaalin jälkeen. Yhteysvenepalvelun hinta 8,00 €/ henkilö veloitetaan ravintolalaskun yhteydessä.


Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden tuote- ja hinnanmuutoksiin.