À la carte

À la carte

Voimassa 1.8-14.9.2024
Tervetuloa!

KEITTIÖMESTARIN MENU

NJK:n vaihtuva keittiömestarin menu sesongin raaka-aineista.

3 ruokalajia
58€

5 ruokalajia
70€

ALKURUOAT | Pääruoat | Jälkiruoat

Ravintola NJK menu, alkuruoat burrata ja tartar

Alkuruoat

Burrata
Tomaattia, burrataa ja viikunaa (G)
18 €

Toast Skagen
Paahtoleipää käsinkuorittuja katkarapuja
ja siianmätiä (L,G*)
pieni 18 €/iso 28€

Kalalautanen
Valikoima kaloja, varhaisperunaa tillin sekä
voisulan kera, ja saaristolaisleipää (L, G*)
pieni 21€/iso 31€

NJK:n peruna crêpe
Matjessilliä, perunaohukaista, mätiä ja hapankermaa (L)
17€

Tartar
Naudan tartar, marinoitua sientä sekä
kaprismajoneesia ja 36kk kypsytettyä parmesaania (L,G)
pieni 21€/iso 31€

Kanttarellikeitto
Kantarellikeitto, pikkelöityä kanttarellia, hapankermaa ja espressovaahtoa (L,G)
20€

Pääruoat

Nieriää
Paahdettua nieriää, katkarapu-piparjuuriperunaa
ja tummaa tillikastiketta (L, G)
32€

Siikaa
Hiillostettua siikaa, muhennettua hernettä, korvasientä ja grillattua voikastiketta (L,G)
33€

Naudan sisäfilee
Naudan sisäfileetä, tryffeli-perunapyrettä ja Bordelais-kastiketta savustetulla luuytimellä (L, G)
36€

Bellman
Bellmanin pannu kantarelleista ja pekonista sekä uppomuna (L,G)
32€

Kasvis
Savoijinkaalikääryle, spelttiä, kukkakaalia
ja fermentoitua puolukkaa (L, pyynnöstä V)
27€

Ravintola NJK menu jälkiruoka raparperipannacotta

Jälkiruoat


Mansikkaa ja mantelia
Marinoitua mansikkaa, mantelia, jogurttia ja vaniljajäätelöä

15€

Suklaa
Suklaakakkua, sitruunaa ja lakritsia (L,G)
14€

NJK ”mess”
Eksoottisia hedelmiä, marenkia ja suolakaramellia (L,G)
13€

Juustoja
Lajitelma juustoja, tomaattivaniljahilloketta
sekä siemennäkkileipää (L, G*)
16€

*annos saatavana myös gluteenittomana
L = laktoositon, G = gluteeniton

Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden tuote- ja hinnanmuutoksiin.

Ravintola NJK sijaitsee Valkosaaressa, jonne kuljetus yhteysveneellä Valkosaaren laiturista, Ehrenströmintie 13, heti Olympiaterminaalin jälkeen.
Yhteysvenepalvelun hinta 8,00 €/ henkilö veloitetaan ravintolalaskun yhteydessä.