À la carte
Ravintola NJK Menu
Voimassa 2.5.2026-31.5.2026
Tervetuloa!
KEITTIÖMESTARIN MENU
NJK:n vaihtuva keittiömestarin menu sesongin raaka-aineista.
4 ruokalajia
67€
ALKURUOAT | Pääruoat | Jälkiruoat

Alkuruoat
Lohi
Lohicarpacciota, wasabimajoneesia, rapeaa ja yrttejä (L,G)
18 €
Toast Skagen
Paahtoleipää, käsinkuorittuja katkarapuja
ja siianmätiä (L,G*)
pieni 18 €/iso 28€
Matjessill
Matjessillä, Ahvenanmaan pannukakkua ja siianmätiä (L)
17€
Latva-artisokkaa
Latva-artisokkaa, savustettua jugurttia ja gremolataa (L, G ,V*)
17€
Tartar
Naudan tartar, vitello tonnato – kastiketta ja rucolaa (L,G)
22€
Pääruoat
Nieriä
Valkoviinissä haudutettua nieriää, muhennettua hernettä ja hummerikastiketta (L, G)
32€
Siika
Hiillostettua siikaa, tilliperunapyrettä ja dashi-voikastiketta (L)
34€
Naudan sisäfilee
Naudan sisäfileetä, sitruunaperunaa ja Bordelaise-kastiketta (L, G)
37€
Bellmannin pannu
Bellmanin pannu kanttarelleista ja pekonista sekä uppomunista (L,G)
33€
Kasvis
Gnocceja, belugalinssejä ja arrabiatakastiketta (V)
28€


Jälkiruoat
Petit Fours
Annan suklaatehtaan suklaalajitelma
12€
Suklaakakku
Suklaakakkua, passionhedelmää ja mangosorbeeta (G)
15€
NJK ”mess”
Mascarpone-mousse, marjoja , marenkia ja mansikkasorbettia (L,G)
15€
Juustoja
Lajitelma juustoja, kauden hilloketta ja siemennäkkileipää (VL, G*)
17€
Pala juustoa
7€
Talon jäätelöä 7€
Annos marjoilla 10€
*annos saatavana myös gluteenittomana / vegaanisena
L = laktoositon, G = gluteeniton
Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden tuote- ja hinnanmuutoksiin.
Ravintola NJK sijaitsee Valkosaaressa, jonne kuljetus yhteysveneellä Valkosaaren laiturista, Ehrenströmintie 13, heti Olympiaterminaalin jälkeen.
Yhteysvenepalvelun hinta 8,40 €/ henkilö veloitetaan ravintolalaskun yhteydessä.