ILLALLISMENUT

MENUT 3.5.-20.7.2019

APERITIIVIT

lasi / plo 75 cl

Möet & Chandon Champagne Brut Impérial
Mercier Champagne Brut
Vall Dolina Cava Brut Nature
Aperol Spritz
19 € / 118 €
12,80 € / 79 €
11,50 € / 67 €
13 €

COCKTAILPALAT APERITIIVIN KANSSA

Toast Skagen (M)4,20 €/kpl
Parsaa ja maa-artisokkaa (L)4,20 €/kpl
Kylmäsavuporoa ja karpaloa (L)4,20 €/kpl
Sokerisuolattua siikaa ja Carelian kaviaaria (L)5,20 €/kpl

ENNEN PÄÄRUOKAA

Sitruunasorbetti ja rosmariinia (L,G)4,50 €/hlö

MENY BLEKHOLM  58,50 €

Parsakeittoa ja vaniljavoissa paistettua kampasimpukkaa (L)

Paahdettua taimenta, kevät-”cassoulet” ja tummaa tillikastiketta (L,G)

Mansikkajäädykettä, mansikoita ja jugurttikreemiä (L,G)

MENY NJK  62,50 €

NJK:n kalautanen (L)

Grillattua härän marmorifileetä, varhaisperunaa fondant ja laakerinlehtikastiketta (L,G)

Raparperia, marenkia ja mantelijäätelöä (L,G)

MENY SEGLARE 

70€ / 5 ruokalajia –  60 € / 3 ruokalajia

Toast Skagen ja fenkoligraavattua merilohta (L)

Parsakeittoa ja kampasimpukkaa (L,G)

Vasikanfileetä, korvasieniä ja timjamihollandaise  (L,G)

Lajitelma juustoja

Pistaasifinancier, vadelmasorbettia ja suolakinuskia (L)

MENY GRÖNA  42,50 €

Paahdettua maa-artisokkaa ja myskikurpitsaa (L,G)

Parsarisottoa ja Kolatun kuttucheddaria (L)

Jälkiruoka kuten muulla seurueella

VIINIPAKETTI BASIC 39€ / hlö

kolmelle ruokalajille  –  Talon kuohuviini, 2 lasillista viiniä, jälkiruokaviini

VIINIPAKETTI CUSTOM 54€ / hlö

kolmelle ruokalajille  –  Lasi samppanjaa, 2 lasillista menun mukaan valittua viiniä, jälkiruokaviini jälkiruoalle

Kahvi/tee4,80 €

YÖRUOKIA

Hot Dog, sinappia, ketsuppia, kurkkusalaattia ja paahdettua sipulia9,80 €
Nizzan salaattia12,50 €

Ravintola NJK sijaitsee Valkosaaressa, jonne kuljetus yhteysveneellä Valkosaaren laiturista, Ehrenströmintie 13, heti Olympiaterminaalin jälkeen. Yhteysvenepalvelun hinta 7,20 €/ henkilö veloitetaan ravintolalaskun yhteydessä.

Hinnat sisältävät ryhmäalennuksen sekä arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Ryhmiltä toivomme yhtenäisen menuvaihtoehdon tilaamista viisi arkipäivää ennen tilaisuutta.  Erikoisruokavaliot huomioimme toiveidenne mukaisesti. Laskutusperusteenamme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitettu henkilömäärä.  Toivomme, että sovitte etukäteen tilaisuuden laskutuksesta. Ravintolamme on avoinna kello 24.00 saakka, jolloin viimeinen lautta mantereen puolelle lähtee Valkosaaresta.