À la carte

À la carte

Voimassa 2.5.2026-31.5.2026
Tervetuloa!

KEITTIÖMESTARIN MENU

NJK:n vaihtuva keittiömestarin menu sesongin raaka-aineista.

4 ruokalajia
67€

ALKURUOAT | Pääruoat | Jälkiruoat

Ravintola NJK menu, alkuruoat burrata ja tartar

Alkuruoat

Lohi
Lohicarpacciota, wasabimajoneesia, rapeaa ja yrttejä (L,G)
18 €

Toast Skagen
Paahtoleipää, käsinkuorittuja katkarapuja
ja siianmätiä (L,G*)
pieni 18 €/iso 28€

Matjessill
Matjessillä, Ahvenanmaan pannukakkua ja siianmätiä (L)
17€

Latva-artisokkaa
Latva-artisokkaa, savustettua jugurttia ja gremolataa (L, G ,V*)
17€

Tartar
Naudan tartar, vitello tonnato – kastiketta ja rucolaa (L,G)
22€

Pääruoat

Nieriä
Valkoviinissä haudutettua nieriää, muhennettua hernettä ja hummerikastiketta (L, G)
32€

Siika
Hiillostettua siikaa, tilliperunapyrettä ja dashi-voikastiketta (L)
34€

Naudan sisäfilee
Naudan sisäfileetä, sitruunaperunaa ja Bordelaise-kastiketta (L, G)
37€

Bellmannin pannu
Bellmanin pannu kanttarelleista ja pekonista sekä uppomunista (L,G)
33€

Kasvis
Gnocceja, belugalinssejä ja arrabiatakastiketta (V)
28€

Ravintola NJK menu jälkiruoka raparperipannacotta

Jälkiruoat


Petit Fours
Annan suklaatehtaan suklaalajitelma
12€

Suklaakakku
Suklaakakkua, passionhedelmää ja mangosorbeeta (G)
15€

NJK ”mess”
Mascarpone-mousse, marjoja , marenkia ja mansikkasorbettia (L,G)
15€

Juustoja
Lajitelma juustoja, kauden hilloketta ja siemennäkkileipää (VL, G*)
17€

Pala juustoa
7€

Talon jäätelöä 7€
Annos marjoilla 10€

*annos saatavana myös gluteenittomana / vegaanisena
L = laktoositon, G = gluteeniton

Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden tuote- ja hinnanmuutoksiin.

Ravintola NJK sijaitsee Valkosaaressa, jonne kuljetus yhteysveneellä Valkosaaren laiturista, Ehrenströmintie 13, heti Olympiaterminaalin jälkeen.
Yhteysvenepalvelun hinta 8,40 €/ henkilö veloitetaan ravintolalaskun yhteydessä.