BUFFFET 2019
min 40 henkeä
COCKTAIL-PALAT APERITIIVIN KANSSA
VALITSE KAKSI NÄISTÄ
Talon silliä ja silakkaa (L,G)
Jokiraputerriiniä ja remouladea (L,G)
Savusiikamoussea ja fenkolisalaattia
Akvaviitilla maustettua graavilohta ja hapankermaa (L,G)
Loimutettua lohta ja tillikurkkua (L,G)
Skagenröra (L)
VALITSE KAKSI NÄISTÄ
Vasikan paistia ja paahdettuja sieniä (L,G)
Karitsan paahtopaistia ja rakuunamajoneesia (L,G)
Maalaispateeta ja hillottua punasipulia (L,G)
Savustettua ankanrintaa ja omenaa (L,G)
Karitsamakkaraa ja ryytisinappikastiketta (L,G)
VALITSE KAKSI NÄISTÄ
Paahdettuja ja marinoituja kauden kasviksia (L,G)
Salaatti puna-ja keltajuuresta sekä vuohenjuustokreemiä (G)
Lehtikaali caesar-salaatti (L,G)
Salaatti tomaateista, oliiveista ja fetasta (L,G)
Keitettyjä perunoita ja tillivoisulaa (L,G)
Varhaisperunasalaattia ja kevätsipulia (L,G)
Lisäksi menuun kuuluu vihersalaattia ja vadelmavinaigrettea ja talon leipävalikoima.
HINTA MÄÄRÄYTYY PÄÄRUOAN MUKAAN
JÄLKIRUOKA
Marinoituja hedelmiä, mascarponea ja sitruunakakkua
tai
Maitosuklaamoussea, vadelmaa ja lakritsia
YÖRUOKIA
Ravintola NJK sijaitsee Valkosaaressa, jonne kuljetus yhteysveneellä Valkosaaren laiturista, Ehrenströmintie 13, heti Olympiaterminaalin jälkeen. Yhteysvenepalvelun hinta 7,20€/ henkilö veloitetaan ravintolalaskun yhteydessä.
Hinnat sisältävät ryhmäalennuksen sekä arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
Ryhmiltä toivomme yhtenäisen menuvaihtoehdon tilaamista viisi arkipäivää ennen tilaisuutta. Erikoisruokavaliot huomioimme toiveidenne mukaisesti. Laskutusperusteenamme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitettu henkilömäärä. Toivomme, että sovitte etukäteen tilaisuuden laskutuksesta. Ravintolamme on avoinna kello 24.00 saakka, jolloin viimeinen lautta mantereen puolelle lähtee Valkosaaresta.