BUFFET 2021
Buffetit ryhmille. Voimassa 30.9.2021 asti.
COCKTAIL-PALAT APERITIIVIN KANSSA
Kylmäsavulohimoussea ja mätiä (L)
4,50 €/kpl
Porkkanaa ja tuorejuustoa (L)
4,50 €/kpl
Härän paahtopaistia ja piparjuurta
4,50 €/kpl
Fin de claire osteri ja vadelmaa
5,50 €/kpl
BUFFETIN HINTA PÄÄRUOAN MUKAAN
Paahdettua maissikananrintaa, ruohosipuliperunaa ja rakuunakastiketta (L,G)
56 €/hlö
Savustettua lohta, ruohosipuliperunaa ja tummaa tillikastiketta (L,G)
60 €/hlö
Naudan ulkofileetä, ruohosipuliperunaa ja punaviinikastiketta (L,G)
64 €/hlö
ALKURUOAT
VALITSE KAKSI KALARUOKAA
Talon silliä, silakkaa ja mätimoussea (L,G)
Savusiikaa ja fenkolisalaattia (L,G)
Punajuurigraavattua lohta ja tillikastiketta (L,G)
Loimutettua lohta ja tillikurkkua (L,G)
Katkarapuja Skagen (L,G)
VALITSE KAKSI LIHARUOKAA
Naudan paahtopaistia ja pestoa (L,G)
Sokerisuolattua ankanrintaa ja portviiniviikunoita (L,G)
Kylmäsavuporomoussea ja ruislastuja (L)
Vasikkapastramia ja piparjuurikreemiä (L,G)
VALITSE KAKSI KASVISRUOKAA
Puutarhurin salaatti kauden kasviksista (L,G)
Kirkasta perunasalaattia (L,G)
Caesarsalaattia ja krutonkeja (L)
Marinoituja tomaatteja ja mozzarellaa (L,G)
Couscous-kasvissalaatti (L)
VALITSE JÄLKIRUOKA
Mansikkapannacottaa ja marinoitua raparperia (L,G)
Suklaakakkua ja vadelmaa (L)
YÖRUOKIA
Hot Dog, sinappia, ketsuppia, kurkkusalaattia ja paahdettua sipulia
9,90 €/hlö
Ceasarsalaatti kanalla
9,90 €/hlö
Buffet-menut valmistetaan ennakkotilauksesta vähintään 40 hengelle.
Laskutusperusteemme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitettu henkilömäärä.
Alkuruokapöytään voitte valita kaksi kalaruokaa, kaksi liharuokaa ja kaksi kasvisruokaa.
Lisäksi menuun kuuluu uudet perunat voisulalla, vihersalaattia ja vadelma-vinegretteä sekä talon leipävalikoima.
Hinnat sisältävät ryhmäalennuksen sekä arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
Ryhmiltä toivomme yhtenäisen menuvaihtoehdon tilaamista viisi arkipäivää ennen tilaisuutta. Erikoisruokavaliot huomioimme toiveidenne mukaisesti. Laskutusperusteenamme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitettu henkilömäärä. Toivomme, että sovitte etukäteen tilaisuuden laskutuksesta. Ravintolamme on avoinna kello 24.00 saakka, jolloin viimeinen lautta mantereen puolelle lähtee Valkosaaresta. Ravintolalaskulle lisätään yhteysvenemaksu 7,20 € / henkilö.