Ohita navigaatio

BUFFET 2021

BUFFET 2021

COCKTAIL-PALAT APERITIIVIN KANSSA


Kylmäsavulohimousse & mätiä (L)
4,50€ /kpl

Porkkanaa & tuorejuustoa (L)
4,50€ / kpl

Härän paahtopaistia & Piparjuurta
4,50€ / kpl

Fin de claire osteri & vadelmaa
5,50€/ kpl

VALITSE KAKSI NÄISTÄ

Talon silliä, silakkaa ja mätimoussea (L,G)

Savusiikaa ja fenkolisalaattia (L,G)

Punajuuri graavattua lohta ja tillikastiketta (L,G)

Loimutettua lohta ja tillikurkkua (L,G)

Katkarapuja Skagen

VALITSE KAKSI NÄISTÄ

Riimisuolattua härkää  & pestoa (L,G)

Karitsan paahtopaistia ja rakuunamajoneesia (L,G)

Serranokinkkua, mozzarellaa ja hunajamelonia (VL,G)

Sokerisuolattua ankanrintaa ja portviiniviikunoita (L,G))

Karitsamakkaraa ja ryytisinappikastiketta (L,G)

VALITSE KAKSI NÄISTÄ

Puutarhurin salaatti kauden kasviksista (L,G)

Salaatti puna-ja keltajuuresta sekä vuohenjuustokreemiä (G)

Sesam-paahdettua parsakaalia ja quinoaa (L,G)

Salaatti tomaateista, oliiveista ja fetasta (L,G)

HINTA MÄÄRÄYTYY PÄÄRUOAN MUKAAN

Paahdettua maissikananrintaa,
ruohosipuliperunaa ja bearnaisekastiketta (L, G)
56 €
Savustettua lohta, ruohosipuliperunaa ja hollandaisekastiketta (L, G) 60 €
Naudan ulkofileetä, ruohosipuliperunaa ja punaviinikastiketta (L, G) 64 €

JÄLKIRUOKA

Mansikkakakku sekä kahvi / tee

YÖRUOKIA

Hot Dog, sinappia, ketsuppia, kurkkusalaattia ja paahdettua sipulia9,90 €
ceasar saltaatti kanalla 9,90 €

Buffet-menut valmistetaan ennakkotilauksesta vähintään 40 hengelle.
Laskutusperusteemme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitettu henkilömäärä.
Alkuruokapöytään voitte valita kaksi kalaruokaa, kaksi liharuokaa ja kaksi kasvisruokaa.
Lisäksi menuun kuuluu uudet perunat voisulalla, vihersalaattia ja vadelma-vinegretteä sekä talon leipävalikoima.

Hinnat sisältävät ryhmäalennuksen sekä arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Ryhmiltä toivomme yhtenäisen menuvaihtoehdon tilaamista viisi arkipäivää ennen tilaisuutta.  Erikoisruokavaliot huomioimme toiveidenne mukaisesti. Laskutusperusteenamme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitettu henkilömäärä.  Toivomme, että sovitte etukäteen tilaisuuden laskutuksesta. Ravintolamme on avoinna kello 24.00 saakka, jolloin viimeinen lautta mantereen puolelle lähtee Valkosaaresta.