BUFFET

BUFFFET 2019

min 40 henkeä

COCKTAIL-PALAT APERITIIVIN KANSSA

Toast Skagen (L)4,20 €/kpl
Tattia ja comté-juustoa (L)4,20 €/kpl
Ankanmaksaa Sauternes (L)4,20 €/kpl
Sokerisuolattua siikaa ja Carelian kaviaaria (L,G)5,20 €/kpl

VALITSE KAKSI NÄISTÄ

Talon silliä ja silakkaa (L,G)

Jokiraputerriiniä ja remouladea (L,G)

Savusiikamoussea ja fenkolisalaattia

Akvaviitilla maustettua graavilohta ja hapankermaa (L,G)

Loimutettua lohta ja tillikurkkua (L,G)

Skagenröra (L)

VALITSE KAKSI NÄISTÄ

Vasikan paistia  ja paahdettuja sieniä (L,G)

Karitsan paahtopaistia ja rakuunamajoneesia (L,G)

Maalaispateeta ja hillottua punasipulia (L,G)

Savustettua ankanrintaa ja omenaa (L,G)

Karitsamakkaraa ja ryytisinappikastiketta (L,G)

VALITSE KAKSI NÄISTÄ

Paahdettuja ja marinoituja kauden kasviksia (L,G)

Salaatti puna-ja keltajuuresta sekä vuohenjuustokreemiä (G)

Lehtikaali caesar-salaatti (L,G)

Salaatti tomaateista, oliiveista ja fetasta (L,G)

Keitettyjä perunoita ja tillivoisulaa (L,G)

Varhaisperunasalaattia ja kevätsipulia (L,G)

Lisäksi menuun kuuluu vihersalaattia ja vadelmavinaigrettea ja talon leipävalikoima.

HINTA MÄÄRÄYTYY PÄÄRUOAN MUKAAN

Paahdettua maissikananrintaa, speltti-pilahvia ja sitruunatimjamilla maustettua kanalientä56 €
Fenkolikermassa haudutettua lohta ja tilliperunaa59 €
Grillattua härän marmorifilettä, valkosipuliperunaa ja härän häntälientä62 €

JÄLKIRUOKA

Marinoituja hedelmiä, mascarponea ja sitruunakakkua

tai

Maitosuklaamoussea, vadelmaa ja lakritsia

YÖRUOKIA

Hot Dog, sinappia, ketsuppia, kurkkusalaattia ja paahdettua sipulia9,80 €
Uuniperuna, katkarapu-, kinkku-, tai fetajuusto- täytettä12,50 €

Ravintola NJK sijaitsee Valkosaaressa, jonne kuljetus yhteysveneellä Valkosaaren laiturista, Ehrenströmintie 13, heti Olympiaterminaalin jälkeen.  Yhteysvenepalvelun hinta 7,20€/ henkilö veloitetaan ravintolalaskun yhteydessä.

Hinnat sisältävät ryhmäalennuksen sekä arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Ryhmiltä toivomme yhtenäisen menuvaihtoehdon tilaamista viisi arkipäivää ennen tilaisuutta.  Erikoisruokavaliot huomioimme toiveidenne mukaisesti. Laskutusperusteenamme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitettu henkilömäärä.  Toivomme, että sovitte etukäteen tilaisuuden laskutuksesta. Ravintolamme on avoinna kello 24.00 saakka, jolloin viimeinen lautta mantereen puolelle lähtee Valkosaaresta.