Ohita navigaatio

BUFFET 2023

BUFFET 2023

Voimassa 2.5.-20.7..2023
Buffet-menut valmistetaan ennakkotilauksesta vähintään 40 hengelle.
Laskutusperusteemme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitettu henkilömäärä.
Alkuruokapöytään voitte valita kaksi kalaruokaa, kaksi liharuokaa ja kaksi kasvisruokaa.
Lisäksi menuun kuuluu uudet perunat voisulalla, vihersalaattia ja vadelma-vinaigrettea sekä talon leipävalikoima.

COCKTAIL-PALAT APERITIIVIN KANSSA

Toast Skagen (L)
5,50 €/kpl

Perunaa ja kylmäsavulohta (L)
4,50 €/kpl

Härän paahtopaistia ja piparjuurta
5,50 €/kpl

Tatti ja comte
5,50 €/kpl

BUFFETIN HINTA PÄÄRUOAN MUKAAN

Paistettua taimenta, tilliperunaa ja tummaa tillikastiketta (L,G)
65 €/hlö

Naudan marmori ulkofileetä, tryffeliperunaa ja portviinikastiketta (L,G)
70 €/hlö

Ylikypsää karitsanniskaa, maa-artisokkaa ja timjamikastiketta (L,G)
67 €/hlö

Paahdettua kukkakaalta, linssiragu ja yrttipistou (V,G)
60 €/hlö

ALKURUOAT

VALITSE KAKSI KALARUOKAA

Talon silliä, silakkaa ja mätimoussea (L,G)
Savusiikaa ja fenkolisalaattia (L,G)
Siianmätimoussea ja punasipulia (L,G)
Savustettua lohta ja sitruunaa (L,G)
Graavattua lohta ja tillihapankermaa (L,G)
Katkarapuja Skagen (L,G)

VALITSE KAKSI LIHARUOKAA

Naudan paahtopaistia ja chimichurri (L,G)
Sokerisuolattua ankanrintaa ja vadelmaa (L,G)
Riimisuolattua poroa ja karpaloa (L ,G)
Ilmakuivattua kinkkua, melonia ja manchegojuustoa
Iberico porsaan coppaa ja kastanjaa (L,G)
Vasikkapastramia ja piparjuurikreemiä (L,G)

VALITSE KAKSI KASVISRUOKAA

Puutarhurin salaatti kauden kasviksista (L,G)
Kirkasta perunasalaattia (L,G)
Caesarsalaattia ja krutonkeja (L)
Marinoituja tomaatteja ja mozzarellaa (L,G)
Maa-artisokkaa, marcona mantelia ja vegaanista (V,G)
Kurkku – kukkakaalisalaatti (V,G)

VALITSE JÄLKIRUOKA

Mansikkaa ja mantelia (L,G)

YÖRUOKIA

Hot Dog, sinappia, ketsuppia, kurkkusalaattia ja paahdettua sipulia
12 €/hlö

Ceasarsalaatti kanalla
12 €/hlö


Hinnat sisältävät ryhmäalennuksen sekä arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Ryhmiltä toivomme yhtenäisen menuvaihtoehdon tilaamista viisi arkipäivää ennen tilaisuutta.  Erikoisruokavaliot huomioimme toiveidenne mukaisesti. Laskutusperusteenamme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitettu henkilömäärä.  Toivomme, että sovitte etukäteen tilaisuuden laskutuksesta. Ravintolamme on avoinna kello 24.00 saakka, jolloin viimeinen lautta mantereen puolelle lähtee Valkosaaresta. Ravintolalaskulle lisätään yhteysvenemaksu 8,00 € / henkilö.