BUFFET 2023
Voimassa 2.5.-20.7..2023
Buffet-menut valmistetaan ennakkotilauksesta vähintään 40 hengelle.
Laskutusperusteemme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitettu henkilömäärä.
Alkuruokapöytään voitte valita kaksi kalaruokaa, kaksi liharuokaa ja kaksi kasvisruokaa.
Lisäksi menuun kuuluu uudet perunat voisulalla, vihersalaattia ja vadelma-vinaigrettea sekä talon leipävalikoima.
COCKTAIL-PALAT APERITIIVIN KANSSA
Toast Skagen (L)
5,50 €/kpl
Perunaa ja kylmäsavulohta (L)
4,50 €/kpl
Härän paahtopaistia ja piparjuurta
5,50 €/kpl
Tatti ja comte
5,50 €/kpl
BUFFETIN HINTA PÄÄRUOAN MUKAAN
Paistettua taimenta, tilliperunaa ja tummaa tillikastiketta (L,G)
65 €/hlö
Naudan marmori ulkofileetä, tryffeliperunaa ja portviinikastiketta (L,G)
70 €/hlö
Ylikypsää karitsanniskaa, maa-artisokkaa ja timjamikastiketta (L,G)
67 €/hlö
Paahdettua kukkakaalta, linssiragu ja yrttipistou (V,G)
60 €/hlö
ALKURUOAT
VALITSE KAKSI KALARUOKAA
Talon silliä, silakkaa ja mätimoussea (L,G)
Savusiikaa ja fenkolisalaattia (L,G)
Siianmätimoussea ja punasipulia (L,G)
Savustettua lohta ja sitruunaa (L,G)
Graavattua lohta ja tillihapankermaa (L,G)
Katkarapuja Skagen (L,G)
VALITSE KAKSI LIHARUOKAA
Naudan paahtopaistia ja chimichurri (L,G)
Sokerisuolattua ankanrintaa ja vadelmaa (L,G)
Riimisuolattua poroa ja karpaloa (L ,G)
Ilmakuivattua kinkkua, melonia ja manchegojuustoa
Iberico porsaan coppaa ja kastanjaa (L,G)
Vasikkapastramia ja piparjuurikreemiä (L,G)
VALITSE KAKSI KASVISRUOKAA
Puutarhurin salaatti kauden kasviksista (L,G)
Kirkasta perunasalaattia (L,G)
Caesarsalaattia ja krutonkeja (L)
Marinoituja tomaatteja ja mozzarellaa (L,G)
Maa-artisokkaa, marcona mantelia ja vegaanista (V,G)
Kurkku – kukkakaalisalaatti (V,G)
VALITSE JÄLKIRUOKA
Mansikkaa ja mantelia (L,G)
YÖRUOKIA
Hot Dog, sinappia, ketsuppia, kurkkusalaattia ja paahdettua sipulia
12 €/hlö
Ceasarsalaatti kanalla
12 €/hlö
Hinnat sisältävät ryhmäalennuksen sekä arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
Ryhmiltä toivomme yhtenäisen menuvaihtoehdon tilaamista viisi arkipäivää ennen tilaisuutta. Erikoisruokavaliot huomioimme toiveidenne mukaisesti. Laskutusperusteenamme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitettu henkilömäärä. Toivomme, että sovitte etukäteen tilaisuuden laskutuksesta. Ravintolamme on avoinna kello 24.00 saakka, jolloin viimeinen lautta mantereen puolelle lähtee Valkosaaresta. Ravintolalaskulle lisätään yhteysvenemaksu 8,00 € / henkilö.