Buffé 2023
2.5.-20.7.2023
NJK:s buffémenyer tillreds för minst 40 personer.
Vi ber er vänligen att förbeställa menyn minst en vecka på förhand,
slutligt personantal ombedes senast två vardagar före tillställningen.
Förrättsbordet enligt eget val innehållande: två fiskrätter, två kötträtter ochtvå grönsaksrätter samt grönsallad
med hallonvinägersås,husets brödsortimentoch nypotatis med smör.
KANAPÉER MED APERITIF
Toast Skagen (L)
Potatis och kallrökt lax (L)
Ox rostbiff och pepparrot
Sopp & Comte
5,50 €/st
FÖRRÄTTER
VÄLJ TVÅ FISKRÄTTER
Husets sill, strömming och rom mousse (L,G)
Rökt sik och fänkålsallad (L,G)
Mousse på sikrom och röd lök (L,G)
Rökt lax och citronmajonnäs (L,G)
Gravad lax och dill sur grädde (L,G)
Skagenröra (L,G)
VÄLJ TVÅ KÖTTRÄTTER
Saltad oxfilé och chimichurri (L,G)
Sockersaltade andbröstfileér med hallon (L,G)
Rimsaltad ren och tranbär (L, G)
Luftorkad skinka med melon och manchego ost (L)
Iberico gris coppa och kastanj (L,G)
Kalvköttpastrami och pepparrotsgrädde (L,G)
VÄLJ TVÅ GRÖNSAKSRÄTTER
Trädgårdsmästarens sallad gjord av säsongens grönsaker (L,G)
Klar potatissallad (L,G)
Caesarsallad med krutonger (L)
Marinerade tomater och mozzarella (L,G)
Jordärtskocka med marcona mandel och veganisk aioli (V,G)
Sallad med gurka och blomkål (V,G)
BUFFETPRIS ENLIGT VARMRÄTTEN
Stekt öring med dillpotatis och mörkt dillsås (L,G)
65€/person
Marmorerad oxfilé med tryffelpotatis och portvinsås (L,G)
70€/person
Överkokt lammnacke med jordärtskockspyreé och timjamsås (L,G)
67€/hlö
Rostad blomkål med linsragu och pistou med ört (V, G)
60 €/person
EFTERRÄTT
Jordgubb och mandel (L,G)
NATTMAT
Hot dog, senap, ketchup, gurka sallad och rostad lök
12,00 €/person
Ceasarsallad med höna
12,00 €/person