Buffé

Restaurang NJK Buffé 2026

2.5.-13.9.2026

Restaurang NJK buffé | NJK:s buffémenyer tillreds för minst 40 personer.
Vi ber er vänligen att förbeställa menyn minst en vecka på förhand,
slutligt personantal ombedes senast fem vardagar före tillställningen.

Förrättsbordet enligt eget val innehållande: två fiskrätter, två kötträtter och två grönsaksrätter samt grönsallad
med vinägersås, husets bröd och nypotatis med smör.

KANAPÉER MED APERITIF

Toast Skagen (L)

Sikromsmouse med skärgårdsbröd
(L)

Comté med karljohansvamp och hallon (G)

Rökt ren med tunnbröd (L)

Rökt lax och råg (L)

6,00 €/st

FÖRRÄTTER

VÄLJ TVÅ FISKRÄTTER

Husets sill och strömming (L,G)
Rökt sik med gurk-fänkålscoleslaw (L,G)
Chilimarinerade räkor och melonsallad (L,G)
Laxpaj and rödlökskompott (L)
Gravad lax och hovmästarsås (L,G)
Skagenröra (L,G)

VÄLJ TVÅ KÖTTRÄTTER

Rostbiff med rökt chimicurri (L,G)
Rökt andbröstfileé och hallon (L,G)
Chorizo med rostad paprika (L,G)
Luftorkad skinka med melon och manchego ost (G)
Quiche Lorraine (L)
Kalvköttpastrami och körsbärsås (L,G)

VÄLJ TVÅ GRÖNSAKSRÄTTER

Örttig potatissallad (L,G)
Caesarsallad med krutonger (L)
Marinerade tomater och mozzarella (L,G)
Medelhavsgrönsaker med rostade tomater (L,G)
Melon, oliver och fetaost (G)
Chilikryddad sallad med gurka och blomkål (V)

BUFFETPRIS ENLIGT VARMRÄTTEN

Halstrad röding med dill potatis och smör-vitvinssås (L,G)

Långkokt fläskkind á la Bourgogne med örtkornrisotto (L)

Gnocchi med belugalinser och arrabbiatasås – Med denna huvudrätt är menyns pris 62€ / person

VINPAKET

BASIC 55 €/person

Till tre rätter – Ett glas husets skumvin, två glas vin med maten och dessertvin.

CUSTOM 74 €/person/hlö

Till tre rätter – Ett glas husets champagne, två glas vin med maten och dessertvin eller avec.

EFTERRÄTT

Chokladkaka och passionsfrukt (G)

eller

NJK ”mess” (L,G)

Kaffe / te 5€

thoreau vatten 4€ / person

NATTMAT

Osthamburgare med kött eller vegetariskt alternativ
12,00 €/person

Vi förutsätter att hela gruppen beställer ett enhetligt menyalternativ fem vardagar före tillställningen.
Specialdieter beaktas enligt önskemål.

Faktureringsgrund är det personantal som har bekräftats fem vardagar före tillställningen.